De Smet Carrosserie

Ongeval-

schade

Smart

Repair

Spot

Repair

Ruiten

Roest

Diefstal-

schade

Hagel-

schade

Ongevalschade

Schade ten gevolge van een ongeval is vaak de meest ingrijpende herstelling die we doen. Uiteraard dient het koetswerk hersteld te worden in zijn originele staat maar er komt meestal flink wat mechanisch en motorisch werk aan te pas. Beschadigde ophangingen, wielen, uitlaten en glasbreuk zijn de meest voorkomende herstellingen. De Smet Carrosserie heeft de vakmensen in huis om zowel het koetswerk als de mechanische en motorische herstellingen met originele vervangstukken uit te voeren. En dit voor alle merken.

carrosserie-ongevalschade

Smart Repair

De ‘smart’ in Smart Repair staat niet zozeer voor slim, maar voor Small Area Repair Techniques. En dat zegt het eigenlijk helemaal. Het zijn koetswerkschades op een klein deel van het koetswerk die door middel van speciale apparatuur en technieken worden hersteld. Zo vermijden we het vervangen van volledige onderdelen en daarenboven duurt de herstelling ook veel minder lang, wat het dan ook weer betaalbaar houdt. Wij zijn aangesloten bij het geprivilegieerd netwerk van Smart Repair herstellers AbsOne.

(Voor meer info klik op het logo)

absone
carrosserie-smart-repair

Spot Repair

Spot Repair is het herspuiten van een klein oppervlak van een koetswerk.

Het is een speciale verfspuittechniek waarbij men niet het hele koetswerkonderdeel behandelt.

Dit kan enkel voor relatief kleine schade (kleine deuken en krassen) maar het laat wel toe om je wagen er op zeer korte tijd en voor beperkte kosten als nieuw te laten uitzien.

carrosserie-spot-repair

Ruiten

De Smet Carrosserie herstelt en vervangt alle ruiten van alle merken voor personenwagens en transportvoertuigen door origineel gecertifieerde ruiten van het merk zelf. Bij moderne voertuigen komt zoveel meer kijken dan enkel de ruit vervangen. Veel ruiten hebben de dag van vandaag geïntegreerde verwarming, camera, beeldprojectie, enz… Onze mensen zijn getraind om al de modernste technieken te hanteren. We mogen ons gerust specialist noemen want bij heel wat herstellingen hoort het herstellen en vervangen van de ruiten er dikwijls bij. Maar je hoeft niet per sé koetswerkschade te hebben om hiervoor bij ons terecht te kunnen, en onze prijzen zijn zeer concurrentieel. Vraag zeker eens een offerte!

carrosserie-ruiten-vervangen

Roest

De tijd dat wagens onderhevig waren aan roest ligt gelukkig lang achter ons maar toch komt het nog voor. In veel geringere mate en vooral onderaan de wagens.

De Smet Carrosserie kan dit helpen voorkomen maar kan tevens roestvorming behandelen en verwijderen. Dit kan de levensduur en de veiligheid van je wagen aanzienlijk verbeteren.

carrosserie-roest-verwijdering

Diefstalschade

Geforceerde sloten en ruiten of zelfs stukgeslagen ruiten. Losgerukte dashboardonderdelen en bekabeling. Naast mogelijke schade aan het koetswerk is dit meestal wat we te zien krijgen bij wagens die ten gevolge van diefstal voor herstelling worden binnen gereden of getakeld.

De Smet Carrosserie is erkend door alle grote verzekeringsmaatschappijen en neemt het schadedossier voor jou in behandeling. We stellen vervangwagens ter beschikking en helpen je waar kan om wat je geliefde wagen is aangedaan snel te vergeten.

carrosserie-diefstalschade

Hagelschade

Hagel kan flink wat schade veroorzaken aan je wagen. Vroeger was het herstellen van een koetswerk vol putjes van hagel eigenlijk onbegonnen werk. Maar met de huidige apparatuur kunnen deze kleine inslagen perfect vlak getrokken worden.

Als de lak niet is beschadigd, is herspuiten zelfs niet altijd nodig. Soms is dergelijke schade gedekt door je verzekering, soms ook niet. Kom even langs en we pluizen het meteen voor je uit.

carrosserie-hagelschade
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info
Nous utilisons les cookies pour améliorer votre expérience sur ce site. Plus d'info