De Smet Carrosserie

Voertuig beschadigd?

Geen zorgen,

De Smet Carrosserie

is er voor u!

De Smet Carrosserie hecht veel belang aan het milieubewust herstellen van voertuigen, en werkt daarom met milieuvriendelijke producten en materialen op een milieubewuste manier. Daarvoor kregen we dan ook het LONG LIFE REPAIR  label en hebben we de eer om deel uit te maken van het geprivilegieerd netwerk van Smart Repair herstellers AbsOne, met als extra voordeel voor de klant dat hij veel sneller en goedkoper gediend wordt.

facebook
google
linkedin

De Smet Carrosserie nv

Dorent 38 - B-1620 Drogenbos

BTW: BE0414.360.442

bereken uw route

Openingsuren:

 

ma-do

07:30 - 12:00

12:30 - 17:30

vr

07:30 - 12:00

12:30 - 17:00

za

gesloten

zo

gesloten

 

Expertises zonder afspraak tijdens de openingsuren

 

Telefonisch bereikbaar tussen 8.30 - 12u,

en vanaf 12.30u

ma-do

07:30 - 12:00    12:30 - 17:30

vr

07:30 - 12:00    12:30 - 17:00

za

gesloten

zo

gesloten

 

Expertises zonder afspraak tijdens de openingsuren

 

Telefonisch bereikbaar tussen 8.30 - 12u, en vanaf 12.30u

!!! ZOMERVAKANTIE !!!

Onze ateliers zijn gesloten van 15 t.e.m. 26/07/2024,

maar onze burelen blijven open van maandag tot vrijdag van 8 - 12u en van 12.30 - 16u.

Familiaal karakter

De Smet Carrosserie, kortweg DSC, is een onafhankelijk, alle-merken-carrosseriebedrijf voor personen-, bestel- en vrachtwagens. En dit reeds meer dan 40 jaar. De zaak werd opgestart door Myriam De Smet en haar echtgenoot Etienne Desmedt, en sinds enkele jaren zijn ook hun 3 dochters Inge, Jill en Sofie en hun schoonzoon Christophe actief in de zaak, wat impliceert dat je sowieso voor wat dan ook bij iemand van de familie terecht komt of kunt. DSC is vandaag door haar zin voor perfectie, klantgerichtheid en jarenlange ervaring uitgegroeid tot een belangrijke partner voor ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

 

De verhuis naar het state-of-the-art bedrijfspand in Drogenbos in 2007 is ongetwijfeld het resultaat van een voortdurende waakzaamheid op vlak van klantentevredenheid. Bij DSC hechten we uitermate veel belang aan een correcte dienstverlening en een gemoedelijke relatie met de klant. Het vormt de basis van het vertrouwen dat we al jaren genieten van onze klanten. En dat willen we graag zo houden. In Drogenbos kunnen we onze klanten nóg beter dienen daar we zeer vlot bereikbaar zijn, veel meer parkeergelegenheid hebben, en een grotere hypermoderne infrastructuur aanbieden om een nog vlottere doorrijtijd te garanderen, wat zowel de kosten voor de klant drukt, alsook het milieu ten goede komt.

pijlen

Ons motto is

“Behandel je klant zoals je zelf behandeld wilt worden. Daar wordt iedereen gelukkig van”.

Alle merken, alle tonnages & grote vloten

pijlen

Vakmanschap van het hoogste niveau, en dit voor alle merken en tonnages!

Gepersonaliseerde Service

pijlen

Wij werken samen met je verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een vlotte afhandeling van je dossier.

Erkend door ALLE verzekeringsmaatschappijen en verschillende leasingmaatschappijen

pijlen

Dankzij het gebruik van door alle maatschappijen opgelegde programma's zoals Informex, Ubench, Planmanager, ... en door onze uitstekende groendenkende vakkundigheid.

Hypermoderne werkplaats

pijlen

Onze vakmensen zijn dankzij continue opleidingen altijd up to date. Door toepassing van de modernste technieken kunnen wij steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding garanderen.

Maak een afspraak

Vul dit formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

Meteen onze hulp nodig?

Meteen onze hulp nodig?

Milieu

small_logo copy

De Smet Carrosserie ontving het label “Long Life Repair” omdat wij milieuvriendelijk herstellen, gebruik maken van milieuvriendelijke producten, milieuvriendelijke herstelprocessen toepassen en afvalstoffen en restmaterialen op een verantwoorde manier verwerken. Daarnaast kunnen onze klanten hun elektrische en hybride wagens gratis opladen aan één van onze twee laadpunten, recupereren we het regenwater en filteren en herbruiken we het water van onze carwash, bieden wij onze klanten graag een (gratis) tas biologische Fairtrade koffie aan, en nog zoveel meer. Samen dragen wij zorg voor onze planeet!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info
Nous utilisons les cookies pour améliorer votre expérience sur ce site. Plus d'info