m46
autoschade

Transportvoertuigen

m11

Bestelwagens zijn de bezige bijen in de transportsector. Altijd onderweg, altijd onder tijdsdruk. Bestelwagens moeten dus zo vlug mogelijk hersteld worden. De Smet Carrosserie staat dan ook altijd paraat om snel in actie te komen. Wij verzorgen de administratie voor de verzekering, bieden vervangwagens aan en beschikken over een depannagedienst.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar om je na autoschade meteen verder te helpen en met onze dienst naverkoop staan we ook na de herstelling altijd voor je klaar. Maar minstens even belangrijk is de afdeling mechaniek. Alle motorische en mechanische schade wordt met originele onderdelen volledig hersteld. Je kan bij DSC trouwens ook terecht voor het vervangen van banden en ruiten.

m10

onderdelen en beschikt zoals voor de koetswerkherstellingen, ook voor motorisatie en mechaniek over goed opgeleide vakmensen.

Als er al een voertuig is waar veiligheid helemaal voorop staat dan is het bij het personenvervoer. De Smet Carosserie werkt uitsluitend met originele

Bestelwagens

Autobussen

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

Vrachtwagens

m13

in zijn originele staat wordt hersteld. De state-of-the-art uitrusting maakt samen met onze zeer ervaren vakmensen dat herstellingen uiterst efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor zijn onze prijzen dan ook zeer concurrentieel.
Vraag gerust eens een offerte.

m2

Menu
Voertuigen

m3
m15
m27

NL | FR

Logon

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

Kleine kmo's met één vrachtwagen en uit de kluiten gewassen transportbedrijven komen allemaal sinds vele jaren naar De Smet Carrosserie. Speciale ruimten voor demontage en herstellingen, een speciaal voor vrachtwagens uitgeruste spuitcabine en wasstraat zorgen er voor dat elke vrachtwagen zonder compromis terug

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

m44

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK