m46
autoschade

Personenwagens

m11

Bestuurders van fleetwagens kiezen niet altijd zelf de koetswerkhersteller. Dikwijls wordt dit door de onderneming waarvoor ze werken bepaald. Maar dat betekent niet dat deze bestuurders bij een schadegeval het met minder dienstverlening zouden moeten stellen. We leven strikt de overeenkomsten die we met de fleetowner hebben na maar

bieden de bestuurder dezelfde aandacht en diensten die een privé eigenaar geniet. We zorgen er voor dat hij/zij zowel professioneel als privé zo min mogelijk hinder heeft van de tijd dat hij/zij het voertuig moet missen. Tevens zorgen wij er voor dat wagens die einde huurcontract zijn in een onberispelijke staat terug naar de fleet company gaan.

m10

Onze werkruimtes zijn voorzien met de meest moderne uitrusting en onze vakmannen zetten elke beschadigde bolide terug in zijn originele staat. Maserati’s, Ferrari’s, Porsches, en andere prestigieuze wagens rijden hier dagelijks onze ateliers buiten. Je wagen is in veilige en vakbekwame handen bij DSC.

Exclusieve, zeg maar heel dure, wagens kan men niet overal laten herstellen. De Smet Carrosserie is gelegen op een zeer streng beveiligd terrein. Volledig afgesloten en alarm- en camerabeveiligd. Geen enkele wagen komt op of gaat van het terrein zonder dat we dat hebben gezien.

Fleetwagens

Exclusieve wagens

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

m13

De Smet Carrosserie geniet reeds meer dan 25 jaar het vertrouwen van heel wat particuliere wagenbezitters. Als familiaal bedrijf hechten wij veel belang aan de persoonlijke relaties die we hebben met onze klanten. We doen er dan ook alles aan om hen bij een schadegeval

naast een perfecte herstelling ook een persoonlijke dienstverlening te bieden. We nemen het schadedossier voor de verzekering uit handen, bieden takeldienst en vervangwagen aan en staan altijd klaar om elke vraag te beantwoorden.

m2

Menu
Voertuigen

item1
m3
m15
m27

NL | FR

Logon

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

Particulieren

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

m44

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK