m46
autoschade

Voertuigen

m11

De Smet Carrosserie is een alle-merken koetswerkhersteller en we zijn speciaal uitgerust voor transportvoertuigen. Bestel- en vrachtwagens en autobussen worden door ons aan zeer concurrentiële prijzen en volgens de regels van de kunst hersteld. Zowel het koetswerk als motorische en mechanische herstellingen

worden met originele onderdelen hersteld. Wij zijn erkend door alle verzekeringsmaatschappijen en bieden naast hoogstaand vakmanschap een hele waaier aan diensten waarmee we de herstelperiode van je voertuig voor jou zo snel en gemakkelijk mogelijk maken.

m10

Net zoals bij de wagens en transportvoertuigen behandelen we de administratie met de verzekering en herstellen we alles met originele onderdelen. En uiteraard gelden hier ook de garanties op het lakwerk.

Alles wat een koetswerk heeft kunnen we herstellen en spuitlakken. Onze meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van wagens werd doorgetrokken naar campers, caravans, boten, helikopters en sportvliegtuigen.

Transport

Andere

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

Personenwagens

m13

De Smet Carrosserie is een alle-merken koetswerkhersteller waar zowel particulieren als fleetwagenrijders met hun personenwagen terecht kunnen. Wij zijn erkend door alle verzekerings-maatschappijen en bieden naast hoogstaand vakmanschap een hele waaier aan diensten. Wij verzorgen de administratie voor je verzekering, bieden vervangwagens aan en beschikken over

een depannagedienst.
Met onze dienst naverkoop staan we ook na de herstelling altijd voor je klaar. Maar minstens even belangrijk is de afdeling mechaniek. Alle motorische en mechanische schade wordt met originele onderdelen volledig hersteld. Je kan bij DSC trouwens ook terecht voor het vervangen van banden en ruiten.

m3
m15
m27
item1

Menu
 

NL | FR

Logon

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

m44

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK