m46
autoschade

Andere voertuigen

bootherspuiten

Het herstellen en renoveren van boten hoort ook tot ons takenpakket. Heb je een boot in hout, metaal of kunststof? Dat doet er niet toe.

We beschikken over de kennis en de materialen om je boot vakkundig te herstellen en te voorzien van een waterbestendige laklaag. Vraag gerust een voorstel aan.

helikopter

Voor de herstelling of het herspuiten van je helikopter kom je best even langs voor een onderbouwde prijsberekening.

Het herstellen van helikopters vraagt zeer specifieke vakkennis. Je kan niet zomaar met dezelfde materialen en lakken aan de slag als bij wagens.

Boten

Helikopters

Sportvliegtuigen

item11

Gelukkig niet in de lucht maar bijvoorbeeld bij stalling. Wij herstellen het koetswerk met specifieke materialen en lakken volgens de regels van de (vlieg)kunst. Kom even langs voor een onderbouwde offerte.

Steeds meer mensen halen hun vliegbrevet en schaffen zich een sportvliegtuig aan. Tweedehands sportvliegtuigen geven we een tweede leven door koetswerk te restaureren. Nieuwe vliegtuigjes lopen ook wel eens koetswerkschade op.

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

( Motor ) fietsen

fiets

Alles wat een koetswerk heeft kunnen we herstellen en spuitlakken. Dus ook motorfietsen en zelfs het kader van je fiets. Bij herstelling van schade werken we enkel met originele onderdelen.

Maar ook het voor het verfspuiten van productieseries kan je terecht bij De Smet Carosserie. En uiteraard gelden hier ook de garanties op het lakwerk. Vraag gerust een offerte aan.

Campers | Caravans

kampeerbusje

Campers en caravans zijn geen gewone voertuigen en vragen een specifieke kennis. Alleen al omdat het koetswerk dikwijls uit flink wat kunststof bestaat. De Smet Carrosserie heeft goede contacten met de constructeurs en kan alle herstellingen uitvoeren met de

originele wisselstukken. Net als bij de herstellingen van wagens staan we je bij met het behandelen van je verzekeringsdossier en kan je rekenen op de lakgaranties en onze vlotte dienst naverkoop.

m2

Menu
Voertuigen

m3
m15
m27

NL | FR

Logon

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

m44

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK