m46
autoschade

Objecten

armatuur

aanmerking . Hangende , staande en wandlampen, radiatoren, brievenbussen, wandopbergkastjes, en ga zo maar door. Gaat het om één object of een volledige productiereeks, je kan altijd rekenen op ons vakmanschap en de garantie van de gebruikte lakken.

Oude vintage armaturen in ere herstellen of net een hedendaagse look geven met een trendy kleurtje, Het kan allemaal. Zowel armaturen in kunststof als metaal kunnen een uiterst hechtende nieuwe laklaag krijgen. En eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of het komt wel in

Armaturen

Containers

cont1

Als je ziet hoe er vandaag creatief wordt omgesprongen met containers dan kan je je ogen niet geloven. De goede oude shipping container wordt niet enkel voor transport gebruikt maar als opbergruimte, tuinhuis, garage en zelfs als modulair onderdeel voor woningen.

DSC restaureert en herspuit dergelijke containers vakkundig met hoogkwalitatieve lakken. Oude containers krijgen met een nieuwe laklaag een tweede leven en gaan weer vele jaren mee.

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

meubel

Laat je inspiratie maar de vrije loop. Wil je een oud meubel nieuw leven inblazen? Heb je als ontwerper een prototype te bouwen of als fabrikant een reeks af te werken? DSC zorgt voor een schitterende lakafwerking. De ondergrond doet er niet toe want voor elk materiaal hebben

we de know how, de juiste lakken en afwerkingscoatings. Denk maar aan keukenkasten, wandkasten, salontafels, tafels, stoelen, noem maar op. Zoals voor al onze lakwerken kan je rekenen op onze uiterst vakkundige aanpak en het gebruik van hoogwaardige lakken.

Meubels

m2

Menu
 

item3
m3
m15
m27

NL | FR

Logon

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

item9

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK