m46
autoschade

Herstellingen mechaniek

ophanging

Bij een aanrijding krijgt de ophanging van de wagen soms rake klappen. Het geheel of gedeeltelijk vervangen van de ophanging hoort dus bij ons dagelijks werk. Maar je hoeft niet het slachtoffer te

zijn van een ongeval om bij De Smet Carrosserie je ophanging te laten herstellen of vervangen. Vraag gerust een offerte aan. Je zal verstelt staan van onze concurrentiƫle prijzen.

Ophanging

Banden & velgen

banden

Velgen worden bij herstelling of vakkundig hersteld of vervangen. Met autovelgen neem je geen risico. Die moeten onberispelijk zijn. Hetzelfde geldt trouwens voor de banden. Bij een aanrijding hebben velgen en banden niet zelden schade opgelopen.

De Smet Carrosserie staat dan ook garant voor perfecte velgen en banden, perfect uitgelijnd. Je kan trouwens altijd terecht bij DSC voor het vervangen van velgen en banden. Vraag gerust even een offerte aan.

item1

Menu
Herstellingen

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

Alle merken

De Smet Carrosserie herstelt alle merken van personenwagens en transportvoertuigen. Onze relatie met alle constructeurs geeft ons toegang tot alle nodige informatie en onderdelen.

We werken met de specifieke kleurcodes eigen aan het merk van jouw voertuig. Ook voor de motorische en mechanische herstellingen werken we met originele onderdelen en producten. Je wagen wordt in zijn nieuwstaat hersteld.

m3
m15
m27

NL | FR

Logon

Uitlaat

uitlaat

Laat je uitlaat vervangen bij De Smet Carrosserie. Ook al is dit niet het gevolg van een aanrijding. We hebben voor jouw merk voertuig altijd de originele

onderdelen en herstellen die uitlaat voor zeer marktconforme prijzen. Vraag even een offerte aan.

Motoren ( ook hybride & elektrisch )

hybride2

Een carrosseriebedrijf kan niet zonder goed opgeleide automechaniekers. Bij De Smet Carrosserie hebben we die in huis en deze jongens hebben alles al gezien. Alle merken komen hier over de werkvloer en voortdurende bijscholing is een must.

Ook de meest nieuwe technologieƫn zoals elektrisch en hybride aangedreven voertuigen worden bij ons hersteld. Daarenboven hebben we door onze relaties met de autoconstructeurs direct toegang tot alle nodige kennis en informatie.

allemerken

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

m44

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK