m46
autoschade

Carrosserie

m11

De ‘smart’ in Smart Repair staat niet zozeer voor slim maar voor Small Area Repair Techniques. En dat zegt het eigenlijk helemaal. Het zijn koetswerkschades op een klein deel van het koetswerk die door middel van speciale apparatuur en technieken

worden hersteld. Zo vermijden we het vervangen van hele onderdelen en de herstelling duurt daarenboven ook veel minder lang, wat het dan ook weer betaalbaar houdt. Heb je een lokale deuk of kras? Kom dan even langs voor een Smart Repair.

Smart Repair

roestverwijdering

De tijd dat wagens onderhevig waren aan roest ligt gelukkig lang achter ons maar toch komt het nog voor. In veel geringere mate en vooral onderaan de wagens.

De Smet Carrosserie kan dit helpen voorkomen maar kan tevens roestvorming behandelen en verwijderen. Dit kan de levensduur en de veiligheid van je wagen aanzienlijk verbeteren.

Roestverwijdering

Spot Repair

spotrepair

Spot Repair is het herspuiten van een klein oppervlak van een koetswerk. Het is een speciale verfspuittechniek waarbij men niet het hele koetswerkonderdeel behandelt.

Dit kan enkel voor relatief kleine schade (kleine deuken en krassen) maar het laat wel toe om je wagen er op relatief weinig tijd en voor beperkte kosten als nieuw te laten uitzien.

hagelschade

Hagel kan flink wat schade veroorzaken aan je wagen. Vroeger was het herstellen van een koetswerk vol putjes van hagel eigenlijk onbegonnen werk. Maar met de huidige apparatuur kunnen deze kleine inslagen perfect vlak getrokken worden.

Als de lak niet is beschadigd is herspuiten zelfs niet altijd nodig. Soms is dergelijke schade gedekt door je verzekering, soms ook niet. Kom even langs en we pluizen het meteen voor je uit.

Hagelschade

Diefstalschade

diefstalschade

Geforceerde sloten en ruiten of zelfs stukgeslagen ruiten. Losgerukte dashboardonderdelen en bekabeling. Naast mogelijke schade aan het koetswerk is dit meestal wat we te zien krijgen bij wagens die ten gevolge van diefstal voor herstelling worden binnen gereden of getakeld.

De Smet Carrosserie is erkend door alle grote verzekeringsmaatschappijen en neemt het schadedossier voor jou in behandeling. We stellen vervangwagens ter beschikking en helpen je waar kan om wat je geliefde wagen is aangedaan vlug te vergeten.

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

Ongevalschade

ongeval

uitlaten en glasbreuk zijn de meest voorkomende herstellingen. De Smet Carrosserie heeft de vakmensen in huis om zowel het koetswerk als de mechanische en motorische herstellingen met originele vervangstukken uit te voeren. En dit voor alle merken.

m3
m15
m27
item1

Menu
Herstellingen

NL | FR

Logon
glasschade

De Smet Carrosserie vervangt alle ruiten voor alle merken voor personenwagens en transportvoertuigen. We mogen ons gerust specialist noemen want  bij heel wat herstellingen hoort het vervangen

van de ruiten er dikwijls bij. Maar je hoeft geen koetswerkschade te hebben om bij ons terecht te kunnen en onze prijzen zijn zeer concurrentieel. Vraag ons zeker eens een offerte.

Ruiten

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

Schade te gevolge van een ongeval is de vaak de meest ingrijpende herstelling die we doen. Uiteraard dient het koetswerk hersteld te worden in zijn originele staat maar er komt meestal flink wat mechanisch en motorisch werk aan te pas. Beschadigde ophangingen, wielen,

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

m44

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK