m46
autoschade

Garanties

pad3fr0

Het Informex-bestek laat toe een gedetailleerde prijsberekening te maken en wordt erkend door alle Europese verzekeringsmaatschappijen. Informex bestekken maken de automatisering mogelijk van het schadebeheer en de

herstellingsprocedures, van bij de aangifte tot en met de regeling. Door het gebruiken van deze standaard worden betwistingen vermeden en kunnen dossiers vlotter afgehandeld worden.

Carrosserieherstellers die hun activiteiten willen laten erkennen door een of meer verzekeringsmaatschappijen, moeten een geheel van regels en criteria in acht nemen die van maatschappij tot maatschappij kunnen verschillen. De Smet Carrosserie is erkend door alle grote verzekeringsmaatschappijen en voldoet dus aan volgende eisen:

• jaarlijkse controle door een erkende certificeringsinstelling;
• een verzekering tegen eventuele gebrekkige herstellingen, in geval van stopzetting van de activiteiten of faling;
• modern, correct en overzichtelijk bestek voor alle herstellingen;
• duidelijke communicatie tussen alle betrokken partijen: expert, verzekeraar, klant, ... ;
• moderne hersteltechnieken en permanente vorming van hun personeel;
• kwaliteit tijdens het ganse herstelproces.

De Smet Carrosserie is aangesloten bij heel wat vakorganisaties waardoor we ons vakmanschap steeds verder kunnen ontwikkelen en je de garantie op topkwaliteit kunnen blijven aanbieden.

Imformex bestekken

Erkenningen en certificaten

Over Ons

Bedrijf

Vacatures
Leuke links
Nieuwsberichten

Gebruik van de website

Connecteer

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

Contact

Carrosserie De Smet nv
Dorent 38
B-1620 Drogenbos
Belgium
T +32 2 466 11 82
F +32 2 466 87 57
E info@carr-desmet.be

Routeplan

m38

sitemap

creation Preferenz

Lakgaranties

De milieuvriendelijke watergedragen lakken van Sikkens zijn topkwaliteit. Daarom krijg je bij DSC de levenslange Sikkens-garantie op alle lakwerken die onze werkhuizen verlaten. Deze garantie biedt je de garantie dat de herstelling

vrij is van materiële defecten en dit, zolang je het voertuig in je bezit hebt, voor de volledige levensduur van het voertuig. En mocht er zich toch een probleem voordoen, dan brengen wij je wagen terug in orde zonder kosten voor jou.

m3
m15
m27
item1

Menu
Diensten

NL | FR

Logon

!!! OPGELET !!! Wij blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden!

m13
item3
item4
item5
item6
item7

Sikkens Acoat Selected

Sikkens Acoat Selected-leden zijn een selectie van koetswerkherstellers van topkwaliteit. De internationale groep van ruim 1200 leden worden aan strenge normen onderworpen en vormen samen een kwaliteitsnetwerk.


Eurogarant

Eurogarant is het enige Europese kwaliteitslabel voor onafhankelijke multimerken-schadeherstellers en is tevens een garantiesysteem met garantiefonds dat een herstelling met originele wisselstukken waarborgt volgens de normen van de voertuigconstructeurs. Het Eurogarant kwaliteitslabel is ontwikkeld door het AIRC en wordt in Belgie beheerd door Febelcar.


Febelcar

Febelcar groepeert alle onafhankelijke en merkgebonden Belgische schadeherstellers.


ABS

Bij ABS aangesloten carrosseriebedrijven volgen nauwgezet het ABS-programma voor structuur, administratieve organisatie, personeel en opleiding, wetgeving, organisatie van de werkplaats, uniformiteit in werktuigen, dienst en communicatie om de meest hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven garanderen.


AIRC

AIRC staat voor Association Internationale des Réparateurs en Carrosserie. Opgericht in 1970 en de mondiale koepel van toonaangevende nationale ondernemersorganisaties op het gebied van autoschadeherstel. Samen vertegenwoordigen deze lidorganisaties meer dan 50.000 autoschadeherstelbedrijven in 14 landen.

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

Pershoek

Logo's en foto's
Persartikels
Verschenen in de media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en ontvang weetjes en promo's.

item13

Promoties

Patriculieren
Fleet owners
Transportbedrijven

MAAK EEN AFSPRAAK